Sleva na hotely přes Booking.com (stop spam)
norbic napsal(a):já tu využil asi 15 odkazů, ale kdo tu nebyl registrovanej aspoň rok měl smůlu :)
jj,už mi přišel mail,že Tvůj pobyt vyšetřují :-)
jaké máte zkušenosti s tím 10% rabatem zpět, pokud si zabookuju např. vilu v Chorvatku na týden, kde je cena cca 80 litrů
Rychtar84 napsal(a):To jo, to by tady striky67 pukl závistí :)tak to jsem dobrý ťululum, že jsem to nevyužil, chjo... už jsem platil 30% zálohu
Já mít 80 litrů na týdenní pobyt v Chorvatsku,tak bych asi neměl potřebu řešit slevu 10%...
tak jsme několik rodin.... takže platíme čtvtinu. no v podmínkách je zrušení v ceně první platby, čili 30% :(
Sem už nikdo nedává linky na slevy?? :-) Musel jsem listovat hezky dlouho dozadu, abych našel ten od Padrina...
Využil jsem a připomínám svůj: https://www.booking.com/s/18_6/mirjur10
Ď.
Tady by se mohli někteří přiučit, jak na to. Stačí vymyslet fake soutěž a dát si tam svůj odkaz (viz bod 4). Idioti se jen pohrnou :)
Ahoj, děkuji za využití slevy a také zde přikládám na 10% slevu
https://www.booking.com/s/23_8/vjofa009
Hezký den
Slávek T napsal(a):Tady by se mohli někteří přiučit, jak na to. Stačí vymyslet fake soutěž a dát si tam svůj odkaz (viz bod 4). Idioti se jen pohrnou :)
Tohle je už šílený :D
tramin napsal(a):jj,už mi přišel mail,že Tvůj pobyt vyšetřují :-)
Neboj, byl jsem tam, tak snad ti něco pošlou:)
a tak to je velice fikané, ČR není plná profesorů našeho zrna, viz výsledky voleb třeba. jde na to dobře chlapec....., ve srovnání s těmi příštipkáři v tomto vlákně je to u mě velký hráč!
norbic napsal(a):Neboj, byl jsem tam, tak snad ti něco pošlou:)
Už přistály na účtu,zas bude na chleba:)
Dík@norbic : tak beru zpět a děkuji tímto Petrovi,ač netuším o koho se jedná.Snad se už konečně ale dovím,co znamená "bez nároku na odměnu"
tramin napsal(a):@norbic : tak beru zpět a děkuji tímto Petrovi,ač netuším o koho se jedná.Snad se už konečně ale dovím,co znamená "bez nároku na odměnu"
mně nedali taky nic - mám tam taky asi 5x bez nároku na odměnu, ale vůbec nevím proč.....
mám to tak 50/50, ale všechny rezervace dělám podobný, no ale nebudu se hádat kvůli 15 USD , jednou dají, jednou ne :)
tramin napsal(a):@norbic : tak beru zpět a děkuji tímto Petrovi,ač netuším o koho se jedná.Snad se už konečně ale dovím,co znamená "bez nároku na odměnu"
Bez nároku na odměnu znamená, že z toho emailu (=účtu na booking.com) už byl předtím použitý jiný referral.